Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 02-04-2014 18:05:58
Voeding & Gezondheid

roken zonder tabak

Helaas ben ik een roker (shag) sprak gisteren iemand (ook een roker)die persoon vertelde mij dat hij nog wel rookte,maar dan geen sigaretten of shag of sigaar of pijp,maar een sigaret waar je een flesje vloeistof in kon aanbrengen of toevoegen met de smaak van tabak maar het goedje bevat alleen de verslavende nicotine maar geen teer,en als de vloeistof op is dan kan men een vloeistof nemen met minder nicotine om zo heel langzaam van de nicotine verslaving af te komen en uiteindelijk te stoppen met roken.
zo,n sigaret zou volgens hem zo,n 25 euro kosten en de vloeistof zo,n 5 euro per flesje en daar zou je voor een stevige roker een maand mee doen heb op internet zitten zoeken want dat leek me wel wat,maar niks duidelijks daarover kunnen vinden en al helemaal niet voor die prijs.
wie heeft ervaring met het zogenaamde vloeistof roken!!!!