Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jenlkoster - 04-04-2014 21:15:35
Auto & Vervoer

2 nota`s voor een ns traject kaart

Ik heb via mijn werkgever een traject kaart .deze heb ik laten omzetten in een korter traject. dit is via mijn werkgever gelopen. daar is de nieuwe kaart ook binnen gekomen. dit was in dec 2012 ik kon door omstandigheden deze kaart begin april 2013 niet eerder ophalen. tot die tijd heb ik op m`n oude kaart gereisd. begin april mijn oude kaart ingeruild bij mijn werkgever en de nieuwe ontvangen . nu zegt de ns dat ik de periode dec tot april 2 kaarten had en zijn over die periode die 2 kaarten in rekening gebracht terwijl ik feiltelijk er een in mijn bezit had in die periode.
de werkgever deed hier niets mee en heeft die kosten ook vrolijk ingehouden van mijn salaris tot ongeveer 600 euro teveel in mijn beleving.
hoe moet ik hier in handeleln . de contact persooon van mijn werkgever handelt dit direct af met de contact persoon van de ns. ik krijg van de ns te horen dat zij het regelen met het contact persoon van mijn werkgever en ik hierin buiten sta
de kosten van die kaart heb ik inmiddels moeten betalen