Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nienkecs - 08-04-2014 20:45:54
Huishouden & Energie

gedupeerd door de keukenboer

Geachte heer/ mevrouw,

onlangs hebben mijn vriend en ik een nieuwbouwhuis gekocht. we hebben hiervoor een keuken uitgezocht bij bruynzeel. wij zijn onervaren en dachten ook dat we goed werden ingelicht. we geloofde de verkoper gedeeltelijk op zijn woord.
nu is het zo dat we in eerste instantie al gedupeerd zijn omdat de verkoper zei dat het leidingwerk bij de keuken in zat. hierdoor kon er geen geld af van de keuken. toen wij op vakantie waren kregen we opeens een rekening van 850 euro dat we extra moesten betalen. erg vervelend om hier op je vakantie mee geconfronteerd te worden. aangezien je dan ook niet over de juiste middelen beschikt. telefoon, internet etc.
na veel klachten hebben we toch het extra bedrag moeten betalen. de verkoper zei het zich niet meer te kunnen herinneren. hiermee was de kous af.
nu is onze keuken geplaatst. het blad dat we hebben uitgekozen heeft ernstig kleurverschil bij de hoeken waar het blad tegen elkaar komt. dit is niet te accepteren. bruynzeel deed hier eerst ook moeilijk over maar nu mogen we een nieuw blad uitzoeken. het blad dat ze oorspronkelijk geleverd hadden kon eigenlijk ook niet op een hoek keuken. maar dat waren ze ons vergeten te vermelden.
de alternatieven die ze bieden leken in kleur en kwaliteit niet op het blad wat we uitgezocht hadden. het blad dat wel overeenkomt is wat prijziger. hiervoor moeten we dan 1000 euro bijbetalen. wij vinden dit niet kunnen. ze kunnen ons het blad dat we wilden niet leveren. een goed alternatief is er niet. en nu weer bijbetalen. terwijl we al veel moesten bijbetalen door de zogenaamde leidingen die extra betaald moesten worden. wat herhaaldelijk verteld werd dat die erbij in zaten. wat kunnenrwe hiermee? hartelijk dank voor de reactie!