Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sq
squeeze - 09-04-2014 20:59:21
Geldzaken & Recht

voucher vakantie veiling

Hallo,

ik heb via vakantieveiling een 3tal veilingen in november 2013 gewonnen. te weten, 3 uur varen op de mps parel van de linge met lopend buffet vanuit leerdam.
ik kan reserveren t/m april staat er op de voucher en de gewonnen bieding.
alleen nu wil ik begin april reserveren en zijn er geen datums om te reserveren.
nu zegt vakantie veiling:
we begrijpen dat het vervelend is als je niet meer kunt boeken. echter, wij zijn in deze situatie aan de voorwaarden van de veiling verbonden. je hebt in dit geval een veiling gewonnen waarbij in de veilingtekst vermeld stond dat het boeken op basis van actiebeschikbaarheid is. actiebeschikbaarheid houdt in dat de aanbieder zorgt voor voldoende beschikbaarheid gedurende het gehele arrangement. deze beschikbaarheid wordt van tevoren bepaald, en in het systeem gezet. dat betekend dat degene die het eerste boekt, de meeste keuze heeft. hoe langer je wacht met boeken, hoe meer data volgeboekt zullen zijn. het kan daarbij zelfs voorkomen dat de laatste paar weken van het arrangement helemaal volgeboekt zijn. helaas kunnen wij dat niet meer aanpassen, mede vanwege de afspraken gemaakt met de aanbieder. zoals ook al eerder aangeven, kun je dan helaas niet meer boeken met je waardebon. het spijt ons dat wij je hierin niet verder kunnen helpen. met vriendelijke groet, webcare vv

kan dit zomaaar?
alvast bedankt, mvg ronald