Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pr
Proctorian - 10-04-2014 10:40:01
Voeding & Gezondheid

Gesprekskosten apotheek

Kreeg een declaratie van 4 medicijnen maar ook van vier keer gesprekskosten apotheek. vier keer € 6,40 (plus € 0,10 voor de verzekeraar). maar waarom zou ik betalen voor iets wat ik niet gehad heb. ik hoef alleen maar het burgerlijk wetboek erbij te pakken, waarin staat dat je niet hoeft betalen wat je niet gehad hebt.
toch mogen de apothekers bij een andere wet dit soort kosten in rekening brengen.
als ik alleen al naar het salaris kijk van een apothekersassistente dan zou ik een gesprek moet hebben van 1 uur en drie kwartier.
men zou bij de eerste gebruik van een medicijn moeten kijken of je geen combinaties hebt die moeten voorkomen dat je ziek van een ander medicijn.
het was zo druk bij de apotheek dat ze daar geen eens tijd voor hebben. bovendien geeft de huisarts ook uitleg, zit er een bijsluiter bij (alle bijsluiters staan ook nog op internet). wordt er een sticker opgeplakt. met andere woorden, er wordt op vier verschillende manier uitleg gegeven hoe een medicijn te gebruiken, niemand krijgt daar een aparte vergoeding voor maar de apotheker krijgt daar wel vergoeding voor.