Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

willem021
willem021 - 13-04-2014 14:50:44
Computers & Telefonie

schademelding

Mijn laptop was verzekerd bij actua verzekeringen, en het werd binnen 1 jaar gestolen; dit was het antwoord wat ik kreeg , toen ik een beroep deed op deze verzekering
beste relatie,



uw schademelding is afgewezen om de volgende reden:



in artikel 3 sub o van de uitsluitingen is geregeld dat uw verzekering geen dekking biedt als gevolg van, wij citeren; "als gevolg van het niet in acht nemen van de normale voorzichtigheid om schade te voorkomen;"
u verklaart dat u uw tas naast u heeft neergezet in de kfc. u geeft aan het appraat voor het laats gezien te hebben om 22:15 en aantal minuten later merkte u op dat hij weg was. in de beschreven situatie heeft u niet de normale voorzichtigheid in acht genomen zoals bedoeld in bovenstaande polisvoorwaarde doordat u gedurende langere tijd geen constant visueel danwel fysiek contact heeft onderhouden met uw apparaat in de openbare eetgelegenheid. genoemde uitsluiting is van toepassing des te meer daar van u in de beschreven situatie (openbare eetgelegenheid) kan en mag worden verlangd dat u rekening houdt met een verhoogde kans op diefstal
voor de goede orde wijzen wij u er op dat de verzekering m.b.t. het verzekerde object is komen te vervallen in verband met het feit dat het verzekerde object niet langer in bezit is.



wij vertrouwen erop u vooralsnog voldoende te hebben geïnformeerd.



met vriendelijke groet,
afdeling schade




actua groep
rivium oostlaan 1
2909 ll capelle aan den ijssel
postbus 849
3000 av rotterdam
t: 010-4477150
f: 010-4471393
@ schade@actua.org
w www.actua.nl
kan dit zomaar???