Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sn
snelle jelle - 15-04-2014 19:53:19
Geldzaken & Recht

splitsingsakte zolder

Ongeveer 2 jaar geleden heb ik een makelaar benaderd om mijn appartement (bovenste van 3 flats)in de verkoop te nemen.vanwege leeftijd.
de door mijn geplaatste dakkapellen voor en achter en inpandige trap uit 1982,alles met bouwvergunning en door gemeente goedgekeurd ,waren volgens navraag niet gesplitst,terwijl dit wel mondeling medegedeeld dat ik volledig eigenaar was bij de aankoop.
ik ben naar de notaris gegaan voor informatie,met de
schriftelijke intenties,tot het aangaan van splitsing zolder,deze zijn door beiden getekend.
en vermelden daarin dat ik de kosten voor mijn rekening ging nemen,om de zolder er bij te splitsen.een van de bewoners heeft daarna een advocaat ingeschakeld en de notaris en mij medegedeeld niet akkoord te gaan,bij een door mij geplande vergadering,heeft de advocaat dit verboden.nu zitten we in een impasse.de v.v.e.
werkt zonder communicatie.kan hier iemand een advies geven,de rekening is voor 2/3 betaald bij voorbaat dank