Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

am
amwo - 16-04-2014 20:22:07
Computers & Telefonie

kabeltje voor mobieltje Sagem om foto's van toestel over te zetten naar pc

Ik zoek voor mijn oude vodafone prepaid mobieltje sagem myv-56 een kabeltje om de foto's/filmpjes die op de simkaart staan over te zetten op de pc
bij vodafone kom ik niet eens op normale wijze in contact met iemand die mijn vraag kan beantwoorden als alleen het doorsturen naar een vodafone winkel; de man daar zei dat ze dergelijke oude snoertjes niet meer hebben; hij zei dat ik wel een dergelijk kabeltje bij mijn toestel moeten krijgen!
aan zo'n reactie heb ik dus helemaal niks; ik vond (blij met een dooie mus;() nog een sitecom simcard-reader maar.....ik krijg enkel een heel lang nr; ''ergens staat een bestands-extensie -fpb, en als ik klik "sure y want to copy all sim-card phone to pc-phone book?" met yes....kan ik niks vinden, en geen programma kan deze extensie 'lezen'!
nog wat specificaties: sagem myv-56 f 186/05n1
356107000478100 252063573/m200
hopelijk heeft of iemand zo'n kabeltje, of is een andere oplossing mogelijk??
bijvoorbaat hartelijk dank