Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nikolaos - 17-04-2014 10:14:07
Vrije tijd & Tuin

Vakantieveilingen louche zaak ?

Goedemiddag ,

het volgende heb ik naar de thuiswinkel waarborg organisatie gestuurd, en ik zou graag ook jullie opinie/advies willen hebben.

goedemorgen,

ik heb de vakantieveilingen app op mijn telefoon geinstalleerd en wilde deze gebruiken om te bieden op tickets voor dierenpark emmen. ik drukte op de knop 'bied mee' maar heb nooit een bedrag in kunnen vullen. er stond alleen de melding ' u bent overboden' . dus probeerde ik opnieuw te bieden, en kreeg nogmaals dezelfde melding.

toen kreeg ik opeens een bericht van vakantieveilingen , dat ik de veiling gewonnen had. ik heb vakantieveilingen daarop gelijk een mail teruggestuurd met daarin bovengenoemde en dat ik geenszins van plan ben om te gaan betalen aangezien ik niet eens een bedrag kon invullen. hun app, heb ik gelijk gewist van mijn telefoon.

vervolgens kreeg ik een mail dat ik hun nog moest betalen , dat ik dat gelijk moest doen om incassokosten van een deurwaarder te voorkomen. ik heb hun geantwoord dat ik hun hierover al een bericht heb gestuurd, met hun eigen referentienummer, en dat ik dus niet van plan ben om dat produkt af te nemen.

vandaag kreeg ik een mail. dat ik de tickets betaald had. nu hebben ze dat via automatische incasso van mijn rekening gehaald . hoe kan dit als ik ze daar nooit toestemming voor gegeven heb ??? en nu hebben ze dit niet 1 keer van mijn rekening gehaald ,maar twee keer! wat is dit voor louche onderneming ? wat ik ook graag van jullie wil weten is of hier redelijke grond bestaat om hun voor de rechter te dagen. misschien niet alleen , maar ik kan mij voorstellen dat er meer mensen zijn met dezelfde klachten. we zouden hier een zaak van kunnen maken.

met vriendelijke groet, patrick de boer