Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stefboom - 17-04-2014 12:47:43
Computers & Telefonie

Geen bereik binnenshuis met Vodafone

Goedemiddag,
ik heb een vraag over bereik binnenshuis met een red abonnement van vodafone. ( € 50 p/mnd bij 2 jarig contract)
ik heb een samsung s4 en heb hier binnenshuis (bijna) geen bereik, echter mijn vrouw en zoon hebben een abonnement bij hi en die hebben echter overal in huis bereik. mijn vrouw had de s3 en nu de s5 en mijn zoon heeft ook de s4 ( het is dus geen appels met peren vergelijken)
nu heb ik deze klacht doorgestuurd naar vodafone en als antwoord gekregen: dekking binnenshuis wordt beïnvloed door je huis, gebouwen worden steeds beter geïsoleerd de dekking binnenshuis wordt hierdoor steeds slechter.daarom kunnen wij de dekking binnenshuis niet garanderen.

dit zou voor mij volkomen duidelijk zijn mits zowel mijn vrouw als zoon ook geen dekking binnenshuis zouden hebben. maar zoals reeds eerder vermeld, deze hebben wel overal dekking.

en nu zou ik dan op eigen kosten een signaalplus moeten aanschaffen waarin hun mijn niet voor deze kosten in tegemoet kunnen komen.

afijn ze weten dus dat hun bereik schijnbaar niet overal even toereikend is, maar het ligt niet aan hun maar aan mijn huis.

kan ik hier iets tegen doen??

mvg,

stef