Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
elena86 - 17-04-2014 22:05:29
Auto & Vervoer

Opgelicht door Opel Garage?

Ik heb mijn opel corsa van 2004 naar de opelgarage gebracht nadat mijn olielampje begon te branden. in eerste instantie zeiden zij dat het de ketting was en hebben zij een nieuwe ketting erin gezet; kosten 800 euro. ze belde me op om te zeggen dat ze problemen waren tegengekomen met de druk aslagers, die zouden afgeschaafd zijn en slijpsel daarvan zou in de motor terecht zijn gekomen. optie; nieuwe of een nieuwe motor, ze gaven aan dat zij het risico wel zouden durven te nemen om alleen nieuwe druk aslagers erin te zetten. zo gezegd zo gedaan, kosten zouden oplopen tot 1400,-.
nu belde ze vandaag weer dat het olielampje nog steeds bleef branden en er teveel speling op de motor zou zitten, ze konden er niets meer aan doen behalve een nieuwe motor erin zetten maar dat zou in de 3000 euro lopen.

al met al; is mijn probleem niet opgelost maar moet ik wel betalen voor de nieuwe onderdelen (ketting en drukaslagers) en werkuren van 1400,-.

wat is nu mijn recht? moet ik deze rekening betalen? terwijl mijn probleem niet is opgelost, ik kan niet eens rijden met deze auto.....

ik ben absoluut geen kenner, maar heb wel het gevoel dat ik opgelicht wordt waar ik bij sta. wat raden jullie mij aan?