Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

WvV
WvV - 19-04-2014 14:29:28
Huishouden & Energie

Ongevraagde kosten door ophalen kat van de straat, mag dat?

De kat van mijn schoonmoeder gaat naar buiten. 2 straten verder heeft iemand de dierenambulance gebeld omdat de kat miauwde. de kat is oud, maar goed verzorgd en droeg een vlooienbandje. mijn schoonmoeder heeft de 2e dag dat de kat niet terugkwam de dierenambulance gebeld. hij zat inderdaad in het asiel. hij is nagekeken aldaar door de dierenarts. hij is in goede gezondheid voor zijn leeftijd, niets aan de hand. om de kat weer terug te krijgen, moest zij e61,00 betalen voor 2 dagen asiel en de dierenartskosten.
zij heeft hier niet om gevraagd. ten eerste niet dat haar kat van straat wordt gehaald en ten tweede het ongevraagde consult van de dierenarts. de kat is altijd 's nachts binnen, laat staan dagen achter elkaar buiten. mijn schoonmoeder is 77 en e61,00 is heel veel geld voor haar.
het adres van degene die heeft gebeld wordt niet gegeven. mag dit allemaal zomaar? kunnen wij hier nog iets aan doen?