Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ye
yecspoorenberg - 19-04-2014 19:35:39
Auto & Vervoer

15 jaar schadevrij?

Na 10 jaar weer terug in nederland. auto aangeschaft. verzekering bij ing. ik melde 15 jaar schadevrij. kreeg een brief van ing dat de 15 jaar schadevrij niet juist was. of ze beëindigen de verzekering óf accepteren mij maar dan wordt de verzekering niet €27 maar €62 p/m.
het was mij niet bekend dat er een verandering was in de registratie van schadevrije jaren. (zelfs als je één jaar geen auto rijdt dan ben je de schade vrije jaren kwijt). bij invullen formulier geen melding over deze voor mij nieuwe regeling mbt schadevrije jaren.
ik wil de verhoging niet betalen en overstappen naar goedkopere autoverzekering. ing zegt dat het niet mogelijk is (jaar contract).
omdat er premie zo enorm omhoog gegaan is mag ik dan niet overstappen naar andere verzekeren?
wat zijn mijn opties?
hoe lang is de afkoeling periode.
de verzekering is affgesloten op 22/2/2014