Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cl
cliogek - 13-05-2014 12:51:52
Auto & Vervoer

Auto verzekeren voor taxatie waarde?!

Waarom kan een mens alles verzekeren voor werkelijke waarde(taxatiewaarde) maar wordt je auto alleen verzekerd voor het bedrag waarvan de maatschappij denkt dat deze waard is aan de hand van de dagwaarde?

waarom wordt voor mijn auto het taxatierapport - door een beëdigd taxatiebureau - geweigerd door alle maatschappijen die ik bel?
kan ik het verzekeren tegen werkelijke waarde niet afdwingen via rechtsbijstand o.i.d. want dit is toch niet eerlijk?

en waarom raak je na een jaar alle opgebouwde schadevrije jaren kwijt? in mijn geval 25 jaren. dit is toch een vorm van diefstal?

mijn auto is geen oldtimer maar een auto uit 2004 en heeft een hogere waarde(9500 i.p.v. 5000) vanwege de staat van de auto en het feit dat er maar weinig van zijn(2 stuks in nl) en de auto dus zeer zeldzaam is.

bedankt voor uw reactie!