Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cf
cfranken - 14-05-2014 14:32:15
Vakantie & Reizen

In een rokershuisje met drie kleine kinderen via de website bugalowspecials

Afgelopen meivakantie hebben wij een huisje geboekt via bugalowsspecials. toen we op het park aankwamen kwamen we erachter dat het een rokershuisje was. daar zaten we dan met drie kleine kinderen. ik heb toen gelijk gevraagd aan het park of dit kon worden veranderd maar het hele park zat vol. het park heeft echt fijn meegedacht maar het probleem ligt bij het boekingsburo bungalowspecials.zij kopen nl. huisjes in. ik heb daarmee gebeld maar zij vertelde aan mij dat ik dat had moeten aangeven in de speciale wensen onderaan wat ik niet kon niet aankruisen maar extra moest opschrijven. ik ben er vanuit gegaan dat ze een gezin met drie kinderen niet in een rokershuisje stoppen. maar daar dacht de mevrouw over de telefoon heel anders over en zei er zijn genoeg mensen die met kinderen een rokershuisje willen. ik zei dat dit tegenwoordig echt het beleid niet meer in nederland is en dat je daar speciaal om moet vragen en niet speciaal vragen om een niet-rokershuisje.vertelde ook dat dit de omgedraaide wereld is.
toen werd er een alternatief geboden voor een ander park, ik hapte toe maar uiteindelijk of ik wel een behoorlijk bedrag wilde bijbetalen. dat gingen we dus niet doen. ik heb toen een klacht ingediend en daarop een mail gekregen en ook diegene nog gesproken vandaag maar beide blijven erbij dat je met drie kleine kinderen het heel normaal is dat je in een rokershuisje wordt gezet omdat mensen met kinderen ook roken. terwijl er in de omschrijving staat huisje is kindvriendelijk! kindvriendelijk is toch niet roken?
ik heb via hun ook vaker een hotelkamer geboekt en daar krijg je standaard niet roken en moet je juist aangeven als jr roken wil. daar ben ik hier dus ook vanuit gegaan maar nee in de kleine lettertjes staat......
maar al met al vonden ze het heel vervelend maar geen oplossing.
mijn vraag is wat kan ik hier nou mee?