Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mb
mb.. - 19-05-2014 15:13:13
Auto & Vervoer

Volkswagen Polo Auto Centrum Almelo : Nici bv

Hallo, om een lang verhaal kort te maken.
ik heb pas geleden een auto gekocht bij auto centrum almelo dit was een volkswagen polo "http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/volkswagen/m811058476-volkswagen-polo-1-4-airco-stuurbekrachtiging-bj-1997.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618"

"www.autocentrumalmelo.nl"

hier bij staat dat de auto +- 110.000 kilometer gelopen heeft en dit nam ik aan want dit stond ook op de teller.
ook tijdens te proefrit reed deze auto geweldig niks op aan te merken. toen ik de auto later kon ophalen reed deze op 3 cilinder en de elektrische ramen werkten niet tot nauwelijks, met de verkoper besproken hier zou naar gekeken worden ondanks dat heb ik toen ik eenmaal tuis was de motor kap open gemaakt en eens goed gekeken onder de kappen. hier vond in een bonnetje die aan gaf dat deze auto niet +- 110.000 kilometer gelopen had maar 239.077 kilometer (minimaal datum van bijvullen oli was 08-2014) hier over auto centrum almelo gebeld en kon de auto terug brengen kreeg men geld weer en de ingeruilde auto ook. dit is veder allemaal netjes verlopen. nu kijk ik allen op marktplaats en staat deze auto weer online met weer 110.000 kilometer op de teller terwijl ook uit het onderhoud boekje blijkt dat dit niet het geval is. hier me wil ik graag een aanstaande koper behoeden voor her kopen van een auto die niet is wat het lijkt. want veder mekte ik ook op dat een van de 4 bougie kabels al omgewisseld was voor een andere die er niet op leek. conclusie bij mij zijden ze dat ze er niet van af wisten en hiermee geef ik ze het voordeel van de twijfel allen aangezien die nu weer online staat met de zelfde kilometers ben ik bang dat ze dit niet vermelden bij een volgende verkoper en zou het maar zo kunnen dat deze persoon een kat in de zak koopt. de kenteken plaat van deze auto is 3-ttt-12