Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ci
ciryadin - 20-05-2014 09:14:58
Geldzaken & Recht

ING Bank wijgert lening om te zetten

Beste kassa,

wij zitten nu al enige tijd in een financiele precaire situatie doordat wij een oude zeer dure creditcard hebben lopen bij de ing bank, hiervoor betalen wij 5% aflossing en 12.4% voet rente hetgeen ons per maand ruim 900 euro kost.

omdat ik onlangs in de ww ben geraakt en mijn vrouw een tijdelijk contract heeft staat het water ons letterlijk aan de lippen en trachten wij deze dure creditcard lening om te zetten in een vele malen goedkopere doorlopend krediet (300 euro per maand) of een persoonlijke lening (180 euro per maand).

gezien het verschil in maandelijkse aflossing is dit enorm belangrijk voor ons, echter door onze verminderde inkomsten wil de ing bank ons geen lening verstrekken voor het lagere tarief. ookal kunnen wij wel 900 euro / maand blijven ophoesten.

wij hebben ook getracht bij andere financiele instellingen aan te kloppen voor een lening maar ook hier krijgen wij nul op het rekest vanwege het huidige inkomsten niveau.

kan kassa hier voor ons iets in betekenen, want wij staan door de houding van de ing bank aan de rand van destitutie.

met vriendelijke groeten,

familie geerlings