Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
michaelmiata89 - 25-05-2014 08:23:51
Auto & Vervoer

Total Powerpoint en Algemene voorwaarden

Ik tank al jaren alleen bij total, ik doe ook al jaren mee met hun spaarprogramma van powerpoints met de total clubcard. ik reken mijn tankbeurten af met een tankpas van mkb brandstof. in het afgelopen kwartaal heb ik 670 liter getankt. volgens de algemene voorwaarden van het spaarprogramma verdubbeld total het aantal punten als je in een kwartaal 400 liter of meer tankt(bonuspunten). er is een uitzonderingen op de regel en dat is als je gebruik maakt van een tankpas van total zelf een zogenaamde total card. mijn tankpas is niet van total en ook niet gelieerd aan total. nu ben ik al een tijdje aan't strijden met total omdat zij de bonuspunten niet wil bijboeken. na diverse telefoontjes a 20 ct per minuut en diverse emails kom ik niet met ze verder. total stelt dat ik al de voordelen heb omdat ik tank met een tankpas en dus de rekening achteraf betaal.... ik heb geen extra voordelen van de tankpas, iig geen kortingen per liter oid. mijn gemak zit in een verzamelfactuur van mkb brandstof.

total weigert om de bonuspunten bij te schrijven van het afgelopen kwartaal en zegt dat ik in de kwartalen daarvoor ook geen recht had op bonuspunten en daarom ook niet gekregen heb.

de algemene voorwaarden zijn heel duidelijk. er staat duidelijk dat total tankpassen(total cards) niet in aanmerking komen voor de bonusregeling. ik heb geen total tankpas, in dit geval heb ik toch gewoon recht op de bonuspunten? total houdt zich niet aan deze av's

de klantenservice van total reageert niet eens meer terug op mijn emails.
wat kan ik doen om toch deze bonuspunten te ontvangen.

michael