Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mb
mbmichel - 25-05-2014 12:35:55
Huishouden & Energie

installatiekosten vervanging douchebak

In 2008 kocht ik een douchebak bij karwei, in 2014 heb ik daar geklaagd omdat de douchebak in het midden is gaan scheuren. kennelijk zat er een zwakke plek in de bak.

de douchebak is geinstalleerd door een installateur die wel de tegels heeft geleverd en het bad maar niet de doucebak en wand.

ik heb het probleem met de douchebak voorgelegd aan karwei daar zij mij deze zaken geleverd hebben. heb ik recht op vergoeding van de installatiekosten van de nieuwe bak? (van karwei)

hoe zit het met de afschrijving waar men rekening houd want het komt er eigenlijk op neer dat ik aan karwei de inkoopsprijs vergoed. per saldo kost het hen dus niks.

ik heb hier ook veel overlast en ongemak van. het kost mij de nodige uren omdat karwei vind dat ik langs moet komen (zonder douchebak uiteraard) terwijl ik alle papieren met foto per email heb gestuurd. kennelijk willen ze mij in persoon zien. weken hoor ik niets, uiteindelijk ben ik er dus maar gegaan.