Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ap
appiewappie - 13-06-2014 12:48:25
Huishouden & Energie

afrekening

Beste medewerker/ster,

ik woon in een huurflat van woonstichting st.servatius te maastricht en betaal voor het gebruik van de verwarming aan servatius en dit bedrag zit inbegrepen bij de huur.

ik kreeg jaren geleden ieder jaar in mei de afrekening maar sinds ik geld terug kreeg duurde het steeds langer voordat ik de afrekening kreeg.vorig jaar kreeg ik de afrekening pas in augustus terwijl ik 1130 euro terug kreeg.als ik bedrijf ista (verwarming) mail delen zij mij mede dat het wel weer eens augustus zou kunnen worden en mail ik sevatius dan zijn ze er iedere keer mee bezig.als je iets moet betalen weten ze je wel te vinden maar als je iets terug moet krijgen en dat is dit jaar weer zeker over de 1000 euro weet men ineens niet meer waar je woont.

de vraag die ik u wil stellen is of er een termijn is waarbinnen servatius mij de afrekening moet sturen.

misschien kunt u mij hierover informeren.

met vriendelijke groeten,

ajm emonds
maastricht