Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ym
ymevalk7 - 18-06-2014 19:01:21
Geldzaken & Recht

Huurbegeleiding = misleiding

Enige tijd geleden was mijn zoon op zoek naar woonruimte. we kwamen terecht op de website van huurbegeleiding. no cure no pay is hun slogan. door je gegevens er in te vullen en iets aan te vinken zit je voor twee jaar aan hun vast zonder dat je daar erg in hebt. er is wel een bedenk tijd van 14 dagen, maar in de stress van het woning zoeken hebben we die over het hoofd gezien. huurbegeleiding zou contact met mijn zoon hebben opgenomen om de opdracht door te bespreken. dit zouden ze na 14 dagen na aanmelding doen. dit hebben ze niet gedaan. inmiddels wordt mijn zoon gesommeerd om elke maand €19,95 te betalen. hij weigert dit omdat hij geen schriftelijke opdracht heeft gegeven. nu dreigen ze met een incasso.in het laatste telefoongesprek wat hij met ze had vertelde hij dat hij ene neiuw huis had gevonden en hun dus niet meer nodig had. toch moet hij blijven betalen en krijgt hij na 2 jaar zijn inleg geld terug.
vreemde en frauduleuze zaak. iedereen kan je dus aanmelden, wie over jou gegevens beschikt. en dan zit je er aan vast. mijn zoon heeft al 2x een email gestuurd met opzegging. hier reageren ze niet op
wat nu te doen? overigens blijkt dat wij niet de enige zijn die met deze praktijk geconfronteerd worden.