Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lu
luckycat - 25-06-2014 10:12:16
Huishouden & Energie

Roestvorming op RVS-Ikea-inbouwapparatuur - meer ervaringen?

Onze anderhalf jaar oude keuken van ikea vertoont op verschillende plekken op de rvs inbouwapparatuur roestplekken. op de datid gaskookplaat, op de underverk afzuigkap en op de boholmen spoelbak plus op één van de handgreepjes zitten roestvlekken die spontaan zijn ontstaan.

ikea zegt dat dit niet onder de garantie valt maar mijns inziens is dit een materiaalfout. roesvrij of roestvast staal hoort niet spontaan te gaan roesten op plekken waar zelfs nog nooit een doekje met schoonmaakmiddel is geweest! gewoon spontane roestvorming door slechte kwaliteit rvs.

ik wacht nu op een tweede antwoord van de klantenservice want ik wil dat de roestende apparatuur vervangen wordt door apparatuur van een andere kwaliteit (en materiaal). voor mij nooit meer rvs van de ikea want de kwaliteit is zwaar teleurstellend!

heeft iemand een soortgelijke ervaring gehad met ikea?