Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

m@
m@ik - 25-06-2014 12:36:33
Computers & Telefonie

Vodafone Inruildeals bedrog?

Na veel frustraties, irritaties en beloftes die niet zijn nageleefd, probeer ik het maar eens via deze weg!

ik heb op 12 mei 2014 mijn samsung galaxy s3 opgestuurd naar vodafone inruildeals en heb vervolgens op 13 mei 2014 een bevestiging gekregen dat de telefoon in goede orde was ontvangen en ik het geldbedrag binnen 14 dagen op mijn rekening zou ontvangen.

uiteindelijk had ik na drie weken nog steeds geen geldbedrag gezien en heb toen telefonisch contact opgenomen met vodafone inruildeals. hun response was dat het bedrag 29 mei 2014 was overgemaakt en dat ik binnen 3 tot 5 werkdagen het geld op mijn rekening zou ontvangen. dit bleek achteraf een fabel!

vervolgens heb ik weer meerdere malen telefonisch contact met hun gehad en werd mij gegarandeerd dat het geldbedrag op 9 juni 2014 zou worden overgemaakt en het binnen 3 tot 5 werkdagen op mijn rekening zou verschijnen. uiteindelijk bleek ook dit weer een illusie, aangezien ik wederom geen geld had ontvangen. ondertussen was ik al erg geïrriteerd, omdat er garanties werden gegeven die niet zijn nageleefd.

nadat ik weer meerdere malen telefonisch contact had gehad, kreeg ik de garantie dat het bedrag 18 juni 2014 zou worden overgemaakt. tot op heden heb ik nog niets ontvangen! echt schandalig gewoon!

zojuist heb ik weer contact gehad met vodafone inruildeals en werd mij duidelijk gemaakt dat ik niet de enige ben met dit probleem en ik heb zo'n sterk vermoeden, dat alleen telefonisch contact er niet voor zorgt dat ik mijn geldbedrag ontvang. ik hoop op deze weg wel tot een oplossing te komen m.b.t. dit probleem.