Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cl
clifford - 25-06-2014 18:05:09
Garantie & Verzekeringen

is een tablet in je ruimbagage verzekerd?

Unigarant stelt dat schade aan een tablet, welke in de koffer voor ruimbagage zat, niet verzekerd is voor schade aangezien unigarant een tablet als "kostbaarheid" ziet en daardoor niet uit hoeft te keren. ik vervoer in dezelfde koffer handtassen die duurder zijn als de tablet dus wanneer is iets een kostbaarheid? ik denk eerder dat unigarant die regel gewoon altijd gebruikt om maar niet uit te hoeven keren. met andere woorden, het zijn gewoon een stelletje oplichters. wie heeft dit of zoiets ook al meegemaakt met unigarant?
waarom unigarant? omdat dit bij corendon zit als je op reisverzekering ja drukt. reeds meerdere keren met corendon weg geweest en gelukkig tot de laatste keer geen problemen gehad. is er een keer een probleem, geeft unigarant niet thuis. schande !