Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jolandaommen - 28-06-2014 15:22:45
Huishouden & Energie

wel betalen maar geen verwarming

Hallo,

sinds enkele maanden huur ik een beneden woning in een duplex woning blok.
de woning die ik huur is in eigendom van de verhuurder, dus niet van de woningbouwvereniging de meeste andere woningen in dit duplexblok zijn van woningbouw vereniging de veste in ommen.

de verwarming hier is blokverwarming en wordt geregeld door de woningbouwvereniging de veste.

nu blijkt dat ik mijn verwarming al twee maand niet aan kan doen omdat de woningbouw de verwarming zo heeft afgesteld dat hij gewoon niet meer aanslaat.

ik heb ondertussen contact opgenomen met degene waar ik van huur, maar die komt met allerlei smoesjes.
schiet dus ook niet op.

het enige wat ik wil is zelf bepalen wanneer ik mijn verwarming aan of uitzet, mijn huur is 550 euro per maand waarvan 100 euro service kosten, wat in dit geval inhoud, de verwarming. ik betaal dus voor iets wat ik niet krijg.

mijn woning is heel klein en heeft slechts 1 slaapkamer, douche, kamer en keuken.

wie heeft dit ook ooit meegemaakt en kan me op weg helpen in deze. ik heb een rechtsbijstand verzekering, die ik misschien beter kan inschakelen ??

alvast bedankt,

groet,
jolanda.