Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ag
agneske - 29-06-2014 09:43:09
Garantie & Verzekeringen

auto dubbel verzekerd,geen geld terug

Ik heb al meer dan 10 jaar al mijn verzekeringen bij univé, evenals mijn zoon. hij had een kleine renault die we -na op mijn naam gezet te hebben- naar frankrijk hebben geëxporteerd. daar wordt de auto door ons gebruikt en kunnen we per trein naar fr.
ik heb een (tijdelijke)verzekering afgesloten en aangegeven dat het voor even is omdat de auto naar fr.gaat.na terugkomst heb ik op het kantoor van univé de franse verzekering en carte grise laten zien plus foto van de auto met fr. kenteken.kortom de autoverzekering voor univé heeft maar 7 dagen geduurd. ik was verplicht 3 maanden te betalen en de auto was dus dubbel verzekerd en naar mijn mening mag dat niet. op kantoor was men het met me eens. krijg ik een telefoontje van een of andere hogere pief: "die kwijtschelding kan niet, bij een ongeluk in fr. loopt unive extra risico". he??? mijn argumenten telden niet. ik ben nu bezig weg te gaan bij univé, maar het voelt nog steeds als erg onrechtvaardig. mag een verz.mij als univé dit zomaar doen?