Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

do
domper_1 - 05-07-2014 12:06:24
Vakantie & Reizen

Werkwijze Europcar

Ik heb bij europcar een paar dagen een auto gehuurd.

op de dag van inleveren heb ik de tank, zoals in de overeenkomst staat, helemaal tot de nok toe afgetankt.

de auto ingeleverd en degene van europcar die de auto heeft ingenomen, heeft een rondje rond de auto gelopen en is in de auto gaan zitten en heeft daar ook het één en ander gecontroleerd. daarna moest ik tekenen.

een paar dagen later zie ik op de afrekening van mijn creditkaart dat er een voor mij niet te achterhalen bedrag door europcar is afgeschreven.

daarover gebeld en wat blijkt: er zou niet afgetankt zijn en ze berekenen 4 liter euro x € 2,53 per liter + een vast bedrag om af te tanken van € 15,60.

hierover heb ik nooit een melding gekregen (ook niet door de persoon die de auto heeft ingenomen of een mail met uitleg daarover).

mijn vraag is: zijn er meer mensen met een soortgelijke ervaring? is daar nog iets tegen te doen? had dit niet direct gemeld moeten worden of in ieder geval gecontroleerd moeten worden door die medewerker?

in ieder geval wil ik iedereen waarschuwen voor dit soort praktijken, want dit is een heel dure aangelegenheid en een flinke domper op de vakantie-ervaring.