Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

muzicaro
muzicaro - 09-07-2014 12:24:27
Computers & Telefonie

wel verbinding geen wifi

Ik heb al langere tijd problemen met wifi in huis. volgens de provider (upc) is het signaal van mijn modem goed. ik heb een nieuwe router aangeschaft met dual band (tp-link wdr4900). de wifi verbinding is goed. op alle smartphones gaat het goed. op een laptop ook. het vreemde is dat mijn tablet eerst wel goede verbinding had, maar nu opeens niet meer. hij geeft aan dat de verbinding goed is, maar er is toch geen internet. kan via wps verbonden worden aan de router, maar ook via wachtwoord. en bij een open verbinding zonder wachtwoord is er ook goede verbinding maar toch geen internet.
natuurlijk is alles al 100x uit en aan gezet, gereset, maar de internetverbinding op de tablet blijft uit terwijl de instellingen aangeven dat de verbinding goed is.
o ja, mijn tablet is nieuw en het probleem doet zich alleen thuis voor. buitenshuis bij iemand anders werkt de wifi goed en heb ik ook internetverbinding.
waar kan het nu nog aan liggen en heeft iemand adviezen?