Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hendrik1944
hendrik1944 - 09-07-2014 15:38:33
Auto & Vervoer

Last van voetballende kinderen in onze tuin.

Wie kan mij helpen.
wij wonen in een rijtjeshuis van de bouwvereniging en naast on wonen een marokkaans stel met twee kinderen maar daar hebben wij geen last van. maar naast hen wonen een hollands echtpaar met een jongetje van 6 jaar en een meisje van 11 jaar en die zijn steeds aan het voetballen voor het huis met openen tuinen van gras. als deze kinderen spelen dan komt die bal van hen heel vaak voor ons huis en dan halen ze die dan weer op. vervelend maar dat laten wij oogluikend toe, met die verstande dat ze de bal wel wat meer bij hun moeten houden. maar nu komt het gene waar wij on wel aan ergeren en dat is zij hebben heel veel vriendjes en vriendinnetjes en dan gaan ze los via de tuin van de marokkanen en onze tuin. verschillende keren hebben wij hen weg gestuurd maar ze komen steeds weer terug. ze schoppen de bal tegen onze ramen aan en als je in de kamer zit schrik je enorm. wij hebben met de ouders gepraat en die zouden wel uit kijken maar dat is wel even en dan beginnen ze weer. wij hebben op het einde van de straat 2 mooie grasvelden en dan wil ik ze daar heen sturen maar dat willen de ouders niet.
nu is mijn vraag moet ik dit allemaal dulden ik dacht dat je niet op straat mocht voetballen en dat ze ons niet mogen lastig vallen omdat wij onze voortuin huren hebben ze bij ons niets te zoeken. ik kan ze dus volgens mij rustig weg sturen en zeggen dat ik hen niet op mijn stukje grond wil hebben. die marokkanen naast ons die willen die buren niet aan vallen omdat ze bang zijn ruzie te krijgen. wie kan mij hier antwoord op geven?