Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

josvanhuttum
josvanhuttum - 10-07-2014 12:49:01
Huishouden & Energie

Puppy gekocht [edit] in Duizel

Hallo,

wij hebben op woensdag 2 juli een border collie pup gekocht bij [edit- red.]in duizel. na 1 week begint die te hoesten. en geen normale hoest maar eentje waar je u tegen zegt. we hebben besloten om er snel mee naar de dierenarts te gaan. omdat die nog zo klein is en gevoelig voor ziektes.

bij de dierenarts aangekomen praat ze vol lof over het diertje en ze vroeg om het paspoort. na een blik in het paspoort keek ze in 1 keer ons aan en ze zegt 'hebben jullie de moeder wel gezien' ons antwoord nee die was er niet. dan komt deze hond voor 100% uit het buitenland.

ik was thuis na 200 euro te hebben betaald bij de dierenarts en belde haar op. ik kreeg te horen dat ik er mee terug kon komen en dat die dan onderzocht wordt door hun eigen dierenarts. als die niet gezond is kregen we geld terug en anders konden we hem weer mee nemen. mijn ingeving zegt dat de fokker en dierenarts gewoon met elkaar in het complot zitten.

mijn tip,

koop geen honden van [edit - red.] in duizel
en honden die zijn behandeld door dierenarts [edit -red.] in arendonk.

hebben meer mensen ervaring met deze fokker en dierenarts?