Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

momoque
momoque - 10-07-2014 13:01:05
Huishouden & Energie

De katten van de buren

Probleem is nu al een tijdje gaande en ik weet niet meer zo goed wat ik moet doen.
ik woon in een rijtjeshuis met dakterras, alle dakterrassen zijn dus in de rij aan elkaar verbonden. de ene heeft er een schutting tussen gezet en de ander niet; verder niet belangrijk maar om even een idee te scheppen.

nu heeft mevrouw van 4 deuren verder twee katten die zij regelmatig loslaat op het dakterras, als zij dit wil doen is dat natuurlijk geen probleem maar.. haar katten lief komen bij ons naar binnen en sproeien vervolgens het hele huis vol! (er is geen deur bij de trap van zolder naar de eerste verdieping en naar trap begaande grond).

meerdere malen bij haar langs geweest en wij hebben uit nood maar een hor genomen bij het dakterras (waar ze overigs ook tegen sproeien) omdat de buurvrouw het probleem niet inzag en maar vond dat wij een hor moesten nemen en zij zelf niet, want met een hor kunnen de katten niet naar buiten en sproeien ze bij haar zelf binnen. (okeeee)

telkens houd ze vervolgens de katten dan even van het dakterras en sproeien ze vervolgens onze auto en achtertuin onder waardoor alles dus lekker gaat stinken (dat is nog vies maar beter dan binnen in het huis). en paar weken later zitten ze weer bij ons op het terras.

overigs kunnen sommige ramen in het huis ook niet open omdat de katten via het dakgoot ook naar binnen komen..

ben ten einde raad dus!! wat kan ik nog doen? mevrouw weigert ons te begrijpen en ondertussen zitten wij met alle deuren en ramen dicht. en om nou door het hele huis anti katten dingen te verspreiden gaat ook wat ver (ook qua kosten dus) - andere buren hebben er overigs ook last van maar durven dit niet aan haar te vertellen