Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
sir charlie - 11-07-2014 01:52:41
Geldzaken & Recht

Scheef wonen

Sinds 1 januari 2014 is door het bereiken van mijn pensioen leeftijd op 18 december 2013 zijn mijn inkomsten ruim 7000 euro gezakt onder de norm 33.614 euro , ik ben sinds oktober 2013 met verzoeken naar de woningbouw woonvisie tot en met heden krijg ik afwijzingen omdat ze zich vast houden aan de inkomsten van twee jaar geleden en willen daar niet van afwijken, terwijl zij de gene zijn die dat mogen en kunnen doen , ik ben nu zover om de media te benaderen om mijn recht te halen, is er interesse da hoor ik het wel , ik heb een ruim dossier opgebouwd van alle ellende vanaf oktober 2031 tot heden die kan ik eventueel opsturen in een pdf formaat

het punt is dat ik een half jaar scheefwoner ben geweest en zo als het er nu uitziet zal tot 2016 mijn jaarlijkse huur met die 0,5 % extra op de 4% die standaard is worden verhoogd en die verhoging van drie jaar daar moet ik dan de rest zolang ik in die woning leef bloeden voor en half jaar scheefwonen, dus mijn verzoek kan u mij daarin helpen want ik zal niet de enige zijn met dit probleem.