Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hanny1955
hanny1955 - 14-07-2014 14:38:53
Vrije tijd & Tuin

Wie herkent deze tune/liedje ?

Hallo allemaal
mijn man en ik zijn al een tijdje op zoek naar een bepaalde tune uit omstreeks 1973/1974. er is nog iemand anders ook naar op zoek, deze persoon heeft bij tineke (van veronica destijds) een vraag gesteld maar nooit antwoord gekregen.
het werd 's ochtends omstreeks 7uur uitgezonden, in ieder geval op de maandagochtend. het begon zo:
je hoort iemand de kraan opendraaien en het water loopt. dan stapt er een man onder de douche en hij roept brrrr.............koud! na een tijdje zegt hij mmmmmmmmmmmmmm waaarrrum..... hij begint te neurieen la la la la la en na verloop van tijd komt er een vrouw bij die ook mee la la la zingt. herkent iemand dit ? ik zou het zo leuk vinden om deze bijvoorbeeld als verrassing voor mijn man zijn verjaardag als ringtoon te kunnen geven;) alvast bedankt, groetjes hanny