Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
markdevries_1 - 14-07-2014 19:40:38
Elektronica & TV

Google+ foto-backup slurpt mb's

Hallo,

afgelopen week kreeg ik op mijn mobiel een pop-up van google met de vraag of ik wilde dat google backups zou maken van mijn foto's. ik heb op 'ja' geklikt, zonder te beseffen dat google niet alleen backups zou maken, maar die foto's ook per dag zou sorteren en aan mij zou presenteren als een fotoverhaal. al met al slurpte dit zoveel mb's op dat ik deze maand ruim 100 euro meer kwijt ben voor mijn mobiele abonnement.

ik besef dat ik door in te stemmen met die backups hiervoor indirect toestemming heb gegeven, maar als ik had geweten dat dit zo'n groot financieel verschil zou maken had ik het natuurlijk nooit gedaan. kan google hiervoor aansprakelijk worden gesteld? ze hebben immers informatie die van invloed is op mijn beslissing achtergehouden.