Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
annita1967 - 18-07-2014 09:15:23
Computers & Telefonie

samsung s4 zwart scherm

Ik heb sinds iets langer dan een half jaar een samsung galaxy s4 ik had daarop een garantie van een half jaar maar een paar dagen later na het vervallen van die garantie (hij werd mij te duur bijstand) kreeg mijn scherm van het ene moment op het andere een groene streep en vervolgens werd deze zwart en deed niks meer alleen trillen.
ik naar de phonehouse een aantal keer kost parkeergeld benzine enz. uiteindelijk opgestuurd zou 7 tot 10 dagen duren het is nu bijna 5 weken later en opgestuurd en na veel telefoontjes wordt er gezegd dat er een onzichtbare barst in het scherm zit kan dat nu allemaal maar zo?
toen ik de telefoon inleverde heeft die jongen een briefje geschreven met daarop: 'scherm gaat niet meer aan. niet gevallen of iets dergelijks. toestel trilt nog wel , dus gaat nog wel aan is niet gevallen.
wat kan ik hier verder nog mee?