Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mr
mrdutch28 - 18-07-2014 18:14:41
Vakantie & Reizen

PostNL/ collector's club --> Gratis reis Praag

Vandaag een telefoontje ontvangen vanuit een callcenter dat zei te werken namens postnl dat bij een aanschaf van een collectie postzegels van 64 stuks ik 1 van de 100 mensen was die hierbij een voucher kreeg voor een reis naar praag voor 2 personen twv 398 euro. hierbij was ontbijt en overnachting voor 3 dagen inbegrepen en een nederlands sprekende reisleiding. ik kon in augustus en september een datum uitkiezen en dan was er geen bijbetaling nodig. eventueel op een latere datum zou ik 70 % korting krijgen.

ondanks dat ik telefonische telemarketing altijd afsla klonk dit aanbod nu ook weer te mooi om waar te zijn. ik vertrouwde dit aanbod niet en heb ondanks tussenkomst van de ''manager'' dit aanbod afgeslagen. achteraf blijkt dit te vallen onder de collector's club van postnl, maar duidelijk is dit niet.

de voorwaarden lijken wel heel erg te passen bij andere acties die circuleren op internet zoals deze: http://kassa.vara.nl/discussies/discussie/vadetail/gratis-weekend-praag-gewonnen-bij-bingocamsnl-1/

echter gaat het hier dus om een gerenomeerd bedrijf en niet bingocams etc. of toch een foutje hiermee in zee te gaan van postnl of ze zijn wel degelijk op de hoogte van deze oplichterij.

interessant om te lezen of meer mensen zijn benaderd. in ieder geval iedereen die dit leest en wordt benaderd: afslaan dit aanbod!