Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
angel1965 - 21-07-2014 13:33:28
Computers & Telefonie

Mag dit zomaar van Vodafone?

Ik ben sinds een jaar tevreden klant bij vodafone. heb zelf een iphone 5s 64gb gekocht en besloot dus tot de aanschaf van een red simonly abonnement. dit abonnement kost mij €33 pm. heb dan:

2gb internet
30mbps downloadsnelheid
onbeperkt bellen en sms

kreeg verleden week een brief. ze zijn heel blij met mij als klant en ik mocht daarom gebruik maken van een speciale aanbieding:

2gb internet
30mbps downloadsnelheid
onbeperkt bellen en sms
gratis samsung galaxy s5 en gratis gear fit

wow power to me!... totdat ik zag dat deze speciale aanbieding voor een 2 jarig contract was en... €52 per maand gaat kosten.

euhm wacht even.... ik krijg dus precies hetzelfde voor €19 per maand extra want de samsung en gear fit waren toch gratis?

ik betaal dan over 2 jaar maar liefst €456 meer.

vodafone verkoop gebeld..... de reactie was:

"ja maar meneer als u een gratis toestel krijgt dan is het toch logisch dat de maandbedragen hoger zijn... dat begrijpt u toch wel?"

nou nee want dat is misleidend. mag dit zo maar?