Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
ruben_ruben - 23-07-2014 00:39:08
Geldzaken & Recht

Mogelijk opgelicht door tussenpersoon via justeat.nl

Vandaag heb ik voor de eerste keer via justeat.nl eten besteld. dit deed ik via ideal precies volgens de stappen die de website mij voordroeg. nadat ik na een uur nog geen orderbevestiging had binnen gekregen ben ik op mijn bank afschrift gaan kijken en zag dat mijn betaling niet was verstuurd naar het betreffende restaurant of justeat.nl, maar plotseling was het naar ene 'beh derdg tunz com' met 'nl40abna0243258186' als rekeningnummer verstuurd.
vervolgens ben ik zowel de naam als rekeningnummer gaan googlen en kwam ik uit bij http://www.opgeletopinternet.nl/index.php?topic=20010.75 op deze site is te zien dat iemand met hetzelfde rekeningnummer al veel meer mensen voor enkele honderden euro's heeft opgelicht.

wat kan ik eraan doen om ervoor te zorgen dat dit mij niet weer gebeurd?