Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mimi87 - 29-07-2014 14:36:38
Geldzaken & Recht

Herrie

Ik woon zelf op de 2e etage, de winkel waar het om gaat zit op de begane grond, aan de overkant van de straat.

de kapsalon/barbershop heeft openingstijden tot 18.00 uur of tot 20.00 uur, maar 9 van de 10 keer is meneer veel langer geopend. ook gebeurd het dat er 'savonds laat nog personeel of de eigenaar zelf langsgaan, muziek aanzetten, half uur voor de deur voorbijlopende dames lastigvallen, en weer naar huis.

hij heeft harde muziek aanstaan, die ik aan de andere kant van mijn appartement nog hoor. de gesprekken die binnen in de kapsalon gevoerd worden zijn zo luid dat ik alles kan volgen. ik weet volgens mij meer over meneer dan zijn eigen vrouw.

meermalen heb ik bij de kapsalon al aangegeven dat ze erg luid zijn en of het niet wat zachter kan. dit gaat dan 1 á 2 dagen goed en dan is het weer feest. de overige bewoners van het appartementencomplex ondervinden ook last van deze kapsalon en hebben ook geklaagd. ook heb ik al bij de politie aangegeven dat ik er overlast van heb. hier doen zij echter niks aan. wat kan ik hier verder nog aan doen?