Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hellowien - 29-07-2014 17:08:08
Geldzaken & Recht

Partnertoeslag

Wij hebben door een fout van de svb 20maanden lang 239 euro aan partnertoeslag gekregen.

toen mij vriend 65 werd in november 2012 hebben wij ook mijn weduwepensioen vanuit oostenrijk aangegeven. we vnden her eigenlijk raar dat wij toch een partnertoeslag kregen en hebben toen nog een keer met de svb gebeld, maar die zeiden dat alles in orde was !!!!!!

in maart 2014 kreeg ik mijn ouderdomspensioen vanuitoostentijk erbij, vorige maand kwamen wij erachter dat wij dat natuurlijk ook melden moeten, oftewel een ouderdomspensioen niet relevant is voor de partnertoeslag.

nu kwam de svb erachter dat zij het weduwepensioen als jaarinkomen hadden berekend. terwijl wij hadden opgegeven dat het bedrag van 654 bruto, een maandelijkse uitkering was !!!!

ik ben nu echt helemaa lvan streek omdat wij dat waarschijnlijk alles moeten terugbetalen. maar wij waren toch niet schuld eraan!!

dan denk je dus, eerlijkheid is altijd het beste, en daardoor zou je nog bestraft worden ook !!!!!!!!

langzaam aan verlies ik het vertrouwen in de nederlandse overheid :( :( weet iemand of wij hiertegen stappen kunnen ondernemen !!!


met vriendelijke groet

een verdrietige eerlijke belastingbetaler.