Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 10-08-2014 12:13:46
Elektronica & TV

versterker is vernietigt door fabrikant.

5 jaar geleden voor het eerst van me leven een nieuwe versterker gekocht((daar voor altijd 2de hands versterkers gekocht )).
versterker gekocht op 25-06-2009 en ingeleverd voor reparatie op 24-05-2014.
versterker bleek niet stuk maar een gedeelte van de koptelefoon zat nog in de versterker waardoor de versterker dacht dat er nog een koptelefoon was aangesloten waardoor er geen geluid uit de boxen kwam.
met bcc alkmaar in overleg gegaan en die vonden het wel wijs om met de versterker langs te komen omdat ik een extra garantie aankoop had gedaan((49,95 euro voor 3 jaar extra garantie en extra service )).
de garantie was nog maar een maandje geldig dus bcc adviseerde me om meteen langs te komen,
had me afstand bediening mee omdat de geluidsknop het niet meer deed en de verkoper zei tegen me ,omdat u voor de extra garantie en service heeft gekozen word de versterker gemaakt en de afstand bediening kosteloos vervangen.
toppertje dacht ik nog.
reparatie tijd was tussen de 2 en 3 weken .(kon misschien een beetje langer zijn ivm vakantie )).
na 6 weken nog niks gehoord te hebben bcc alkmaar gebeld en die zouden het gaan onderzoeken waarom het zolang duurde .
werd na een uurtje terug gebeld en er werd gezegd dat me versterker is vernietigd omdat de afstand bediening niet meer leverbaar was.
bcc gaf ruitelijk toe dat het te lang had geduurd en boden me aan om de aankoopbedrag in tegoedbonnen te geven zodat ik een andere versterker kon uitkiezen.
opzicht een prachtige oplossing zou u denken maar voor het geld die ik had betaald ((249,00 euro )kan ik nu niet een versterker kopen met de uitgebreide functies die ik had omdat onkyo 5 jaar geleden een actie hadden.
nu moet ik misschien wat geld bij leggen voor een andere versterker maar dan heb ik wel 5 jaar lang gebruik mogen maken van de oude
versterker.
nu is mijn vraag ,is het normaal dat een goede versterker vernietigd word omdat de afstand bediening niet meer leverbaar is zonder in overleg te gaan met de klant want opzich kon ik er wel me leven dat ik af en toe de geluidsknop handmatig moest bedienen want voor de rest deed de afstand bediening het best.

het was een onkyo txsr576/zi

ps ik ben wel ongelofelijk blij dat bcc de aankoopbedrag terug betaal want ik denk niet dat dit vaak gebeurt na 5 jaar maar ik vind het zo zonden dat me versterker is vernietigd want ik was dol gelukkig er mee.