Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bakkerad - 10-08-2014 12:23:25
Computers & Telefonie

V&D en Kras Reizen

Vorige week kreeg bij v&d een kaartje waarin je meedeed om een v&d prijs te winnen. eerst dacht ik het zal we weer de vriendenloterij zijn, maar nee er waren 3 prijzen beschikbaar en je had er één van gewonnen. om te weten welke moest je inloggen op de v&d site. nadat ik dat had gedaan moest ik wel eerst bij v&d registreren en dan zou ik via de mail te weten komen welke prijs (van de drie) ik had gewonnen. dus email opgegeven en wachten maar.

tot mijn grote verbazing kreeg ik een mail van v&d met de mededeling dat het antwoord onderweg was. nou dat antwoord kwam van kras reizen met de mededeling dat ik een tegoed bon van €100 had gewonnen die ik in mindering kon brengen op mijn boeking voor een reis bij hun.

vanaf dat moment wordt ik gebombardeerd door spammail van kras.

heb v&d gebeld en gevraagd of zij op de hoogte waren van dat kras reizen? geen antwoord. kunnen jullie dat mijn emailadres verwijderd wordt bij kras? nee dat moet kras doen. daarna kras gebeld en na lang wachten en van het kastje naar de muur gestuurd op een 0900 nummer, vertelde de mevrouw dat zij dat niet konden en dat v&d dat moest doen.

mijn vragen zijn de volgende;
mag v&d onder valse voorwendselen dit doen (op het kaartje staat geen enkele verwijzing naar kras reizen).
waarom kunnen (willen) ze mijn emailadres niet verwijderen? ik heb toch recht op privacy en heb niet gevraagd om op de lijst van kras te komen!
waarom doet de consumenten autoriteit niets hier aan?

dank en pas op voor v&d uw heeft gewonnen kaartjes.

ad bakker