Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gr
greenways - 12-08-2014 19:01:08
Geldzaken & Recht

Gehandicapte vervoer

Hallo allemaal,
ik heb een zoon van 8 en hij is lichaamlijk gehandicapt en daardoor grotendeels rolstoel gebonden.
hij gaat naar speciaal onderwijs en wordt daardoor door vervoer opgehaald en weer thuis gebracht.
ook gaat hij na schooltijd 2x in de week naar de bso omdat ik dan nog aan het werk ben en me vrouw een avond dienst draait in de verpleging en wij het ook goed voor zijn ontwikkeling vinden dat hij met niet-gehandicapte kindjes uit de buurt kan op trekken,daar dat normaal in de straat al wat lastiger gaat.
dit ging altijd prima tot nu.
nu stelt de gemeente dat het vervoer enkel is van huis naar school en terug.
nu zou ik daar nog in kunnen komen als de bso kilometers uit de richting ligt,maar we praten hier over nog geen 500 meter.nu stellen zij voor om het te regelen tegen betaling van 242 euro,wat neer komt op 3 euro per rit.
eerst stelde ze voor om opa,oma of buren maar te regelen,wat ik al heel raar vind,maar de oplossing volgens gemeente leidschendam-voorburg was toch wel om me 8 jarige gehandicapte zoon dan maar met het ov te laten gaan.
uiteindelijk zal het er wel op neer komen dat hardwerkende ouders weer meer moeten gaan betalen omdat er bezuinigd moet worden.
is er iemand met evt advies of ervaring hier in?
mvg.