Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
richardb86 - 18-08-2014 06:48:10
Auto & Vervoer

na verkoop nog extra geld vragen?

Goeiedag mensen!
k zit met een probleem.

ik heb bijna 2 weken mijn oude auto ingeruilt voor een nieuwere! een leuke proefritje gemaakt de mankementen van de auto besproken ( kachel werkte halfe kracht)
maar dat kon ik wel fixen!
die auto bedrijf heeft mijn auto bekenen enz, en we hadden een deal! contract getekenend een geld bedrag betaald!! en de koop was rond! de auto kwam op mijn naam te staan en ging heerlijk rond rijden.. totdat!

ik had gezegt dat ik de volgende keer wel nog even de reserve sleutel kwam brengen! en de tenaamstellingscode, moest even nieuwe aanvragen weer!

maar na 1 week na de koop. moest ik nog even +300 euro bijbetalen voor de auto!! omdat er 4/5 jaar geleden met de teller geknoeit was (ik had dit serieus nooit geweten!!)

en ik vond dit wel belachelijk. en ik zou even uitzoeken hoe dat zat,

dus ben bij een paar auto bedrijfen langs geweest, en ze zijden allemaal het zelfde! bij een inruil check je de volledige auto eerst incl! km-stand! en niet achteraf!

dus nu krijg ik mijn vrijwarings bewijs niet terug tot ik hem het extra geld kom brengen!! me verzekering blijft doorlopen en wegenbelasting! rij nu diesel dus me belasting is nu 2x duurder!

mag hij dit zomaar even doen? want iedereen zegt al dat hij eerst die km stand check had moeten doen en niet achteraf!! t is niet dat ik niet wil betalen maar vind het wel een flink bedrag, en zonder dat geld zou de auto niet worden overgescheven, heb tevens al contract getekend voor de nieuwe auto!laat het me aub snel weten want ik moet gewoon die papieren hebben,