Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
romenique - 21-08-2014 10:54:55
Computers & Telefonie

Vodafone inruildeals

Hallo,

midden juni mijn iphone 4s ingeleverd bij een vodafone winkel was allemaal netjes gegaan en zou binnen 14 dagen het bedrag op mijn rekening ontvangen.

na 21 dagen maar een contact opgenomen kwamen ze met een smoesje aan dat mijn rekeningnnummer niet klopte meneer las het nummer voor klopte precies. nu zou het 5 werkdagen duren dan zou het bedrag op mijn rekening staan weer was dit niet het geval het is nu midden augustus en 7 telefoontjes verder nog steeds niks gehad !!

vandaag weer contact gehad en wat ze dan gewoon echte werkelijk zeggen mevrouw u bent niet de enigste wij raden u aan om via kassa deze vraag te stellen misschien dat we dan iets voor u kunnen doen.....

hopelijk word dit nu opgelost ben er helemaal klaar mee ze bedriegen je en houden je aan het lijntje ...

met vriendelijke groet,

romenique