Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
bekjm - 25-08-2014 11:18:12
Huishouden & Energie

ontbinden koopovereenkomst keuken binnen 24 uur niet mogelijk?

Op 16 augustus jl. oriënteerde we ons op een nieuwe keuken bij mandemakers keuken te barendrecht. we hebben een overeenkomst getekend na een korte onderhandeling. achteraf zijn veel feiten voor ons verdoezeld of niet genoemd. volgens de verkoper was het niet nodig al die voorwaarden te lezen dat konden we thuis doen. we hebben op de achterkant de overeenkomst niet gezien of gelezen. dat was dom. 's avonds bleek thuis dat de overeenkomst nauwelijks te lezen was en er stonden allerlei fouten in van afmetingen kasten. de oplevering stond nergens genoemd. op 16 augustus probeerde we telefonisch contact met mandemakers te krijgen hetgeen niet lukte ( steeds in gesprek ). we hebben via een mail gevraagd contact op te nemen. in een aangetekende brief hebben we meteen aangegeven wat onze grieven waren en dat we de overeenkomst wilden ontbinden/annuleren.
pas 20 augustus werd contact opgenomen en gezegd dat er "kosten" waren verbonden aan het ontbinden. vraag: wat is er mogelijk? kunnen we naar de rechter gaan of eerst andere mogelijkheden verkennen?