Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joyanno - 28-08-2014 11:14:52
Auto & Vervoer

Nep factuur

Ik heb mijn auto ingeruild voor 2500,- om een duurdere auto te kopen voor 3950,-
alleen staan op het factuur hele andere bedragen dan dat ik voor mijn auto terug kreeg en wat ik voor de nieuwe auto betaald hebt.
daar kwam ik helaas wel veertien dagen later achter.

ik ging terug naar de garage omdat de auto mij niet helemaal beviel en of ik hem weer kon omruilen voor een duurdere diesel.
in eerste instanctie gingen ze daar wel in mee als ik nog eens 850,- euro op de al 1450,- zou betalen.
de volgende dag ging ik terug om de deal te sluiten en toen was ie ineens zogenaamd al gereseveerd aan de buren ook handelaars.
ik kreeg meer het idee dat zijn mijn auto die ik notebene bij hen had gekocht niet teurg wilde.
dus vroeg ik naar een andere diesel en die was minder duur dan de eerste auto die ik voor 3950,- bij hadden gekocht en daar wilde zij ineens 800,- euro bij.
zeer vreemd hoe zij hun inruil berekenen.
maar het gekke blijft natuurlijk een nep factuur wat niet overeen komt met de bedragen waarvoor ik de auto had gekocht. autocentrum benelux bv in vlaardingen.