Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ik
ika1976 - 28-08-2014 11:25:24
Voeding & Gezondheid

Asea

Mijn moeder gebruikt een drankje genaamd asea, via haar fysiotherapeut gekocht. schijnt te ontgiften en activeert celvernieuwing. wordt verkocht als voedingssupplement. hier zijn ook crèmes van en spray voor wondjes. de ingrediënten zijn gedestilleerd water en zout.
het smaakt naar chloor en een fles kost 32 euro.
ik vraag me af, is dit nou wel gezond? met zout moet je toch sowieso uitkijken? is dit weer zo'n duur product dat niet werkt en wellicht schadelijk voor je is? op de website hebben ze het over bonussen verdienen en de kopstukken van dit product zijn mensen die commerciële carrières achter de rug hebben. ik zet hier mijn vraag tekens bij... ik ben leek, heb geen kennis van chemische samenstellingen van zout en de werkzaamheden. maar ik vertrouw het instinctief niet. wie kan uitleg geven??