Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mk
mkuip - 29-08-2014 06:19:26
Voeding & Gezondheid

Rekening Duits ziekenhuis maar ik ben hier nooit geweest

Hallo allemaal,

ik zit met een probleem:

een aantal maanden geleden ontving ik voor het eerst een rekening uit duitsland, van de ambulance. of ik even een paar 100 euro over wilde maken. mijn naam en adres alles klopte, alleen ik heb nog nooit in duitsland in de ambulance gelegen. ik heb de post teruggestuurd, waarna ik nog 2 keer zo'n zelfde brief ontvangen heb. alles heb ik teruggestuurd en uiteindelijk ontving ik geen brieven meer. eind goed al goed zou je denken,

toen ontving ik een rekening van een ziekenhuis, ook in duitsland. raaf eens.. ik ben hier nooit geweest. ik begrijp er niks van, waarom heeft iemand (want dat is volgens mij de enige logische verklaring) mijn gegevens op daar?
anyway ik dwaal af...
de brief van het ziekenhuis heb ik ook teruggestuurd, de brief die daarop volgde ook, en de brief daarna ook. toen ik weer een rekening/aanmaning ontving was het duidelijk dat terugsturen geen zin had; komen de brieven wel aan?
toen heb ik in mijn paniek een boze email gestuurd met het email adres van een vriend waarin ik verklaarde dat ik niet op dat adres woon en niet weet wie die persoon is. in de hoop dat ze me met rust zouden laten dacht ik dat dit een goed idee was.
mooi niet dus, gisteren lag weer een aanmaning op de mat.

ik ben me heel bewust dat die email het stomste was dat ik kon doen. maar wat zijn mijn opties nu? gewoon die rekening maar betalen om er vanaf te zijn? of is er iets anders dat ik kan doen om duidelijk te maken dat ik daar nooit ben geweest? ik ben bang dat ik eerdaags een deurwaarder voor de deur heb staan. ik ben ten einde raad