Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
heerlijkheid - 30-08-2014 12:36:50
Geldzaken & Recht

inkomens afhankelijke huurverhoging 1/7-2014

Kan iemand mij vertellen of de huurverhoging van 2014 berekend wordt over het toeslagjaar 2012. of moet dat over 2013 zijn? ik kan er nergens duidelijkheid over vinden.

de belastingdienst heeft de verhuurder het inkomen over 2012 verstrekt van mij en mijn vriend en ons beider salaris opgeteld. maar toen had ieder nog zijn eigen woning en huishouding en waren wij nog geen toeslag partners van elkaar.
pas in 2013 zijn wij getrouwd en toen toeslagpartners van elkaar geworden.

ik heb zonder succes protest aangetekend bij de woningcorporatie die mij niet duidelijk kon maken welk toeslagjaar moet worden toegepast. ze zeggen uit te gaan van wat de belastingen hen verstrekt. de belastingdienst echter zegt dat ze in opdracht van de woningcorporatie gegevens verstrekt. en zo draaien we in een kringetje rond en blijf ik verstoken van een duidelijk antwoord.